Argumentum ad hominem

Meillä oli unelma.

Olen joutunut miettimään alkaneen maahanmuuttokriisin aikana monesti, kuka on hullu ja kuka vaan leikkii tärähtänyttä?

Käsittämättömin tilannetaju on vihreillä, demareilla ja vasemmistolla yleensä.

Vasen siipi, joihin luen myös vihreät, ei hillittömässä mamukiimassaan selvästi käsitä, että olisi nimenomaan heidän oma etu pitää nyt maahantunkevat matalan koulutustason työvoimareservit ulkona Suomesta. Maahamme virtaa ennennäkemättömiä massoja uutta halpatyövoimareserviä, josta patruunoilla on tulevaisuudessa mistä valita. Allahu akbar, nauraa joku Etelärannassa partaansa!

Oikeiston suunnitelmaan kuuluu tietysti lukita palkkojen paikallinen sopiminen, jolloin Pääoma on saavuttanut lopullisen voittonsa työväestä. Hallitushan on jo toteuttamassa suunnitelman tätä vaihetta, eikä sitä voi estää siirtolaisten takapiruna oleva Pääpirukaan.

Lähitulevaisuudessa kaikki matalan koulutustason esim. hoiva-, siivous-, ja kaupanalojen palkat huutokaupataan ja "voittaja" on yleensä matalampaan tulotasoon tyytyvä mamu. Tiedän, että jo nyt esimerkiksi takseina näkyy yhä enemmän maahanmuuttajia siitä yksinkertaisesta syystä, että he tekevät sopimusvapaalla alalla pienemmällä provikalla töitä kuin kantikset. Taksi-isännät säästää ja pieni valitus heikentyneestä laadusta kestetään. Eihän se ole isännän kukkarosta pois jos mustanpuhuva kuski ei osaa lyhyintä reittiä Rautatieasemalta Katajanokalle!

Jotta EK:n palkkareformi onnistuisi, tarvitaan tietenkin sosiaaliturvan alasajo, että uudet työvoimareservit saadaan valjastettua moskeijan matolta sorvin ääreen. Työssä on pakko tienata enemmän kuin räkimällä kotona kattoon, vaikka pienemmällä palkalla. Suomi on taloutensa takia joka tapauksessa pakotettu laskemaan sosiaaliturvaa ja toimenpide perustellaan nimenomaan kasvaneilla sosiaalimenoilla ja valtion velalla, mitä lisättiin tahallaan pitämällä rajat auki tulevalle halpatyövoimalle. Sosiaaliturvan alasajo toteutuu sitten asteittain, mutta nopeasti.

Ajankohdat leikkauksille vaatii tosin hyvää pelisilmää, ettei vasemmisto herää ruususen unestaan liian aikaisin ja ymmärrä sahanneensa omaa oksaa vaatiessaan rajatonta maailmaa. Nalle Wahlroos oli jo hieman varomaton ja lähellä paljastaa suunnitelman kertomalla julkisesti olevansa maahanmuuton humaani kannattaja. Väittäisin kuitenkin, että Nallelle inhimmillinen hätä tarkoittaa lähinnä osinkojen verotusta.

En myöskään pitäisi mahdottomana, että nähtäisiin sellainen absurdi tilanne, jossa vihervasemmiston älytyksen tajunnut osasto vaatii rajojen sulkemista ja maahanmuuton tiukentamista, jopa jo tänne päässeiden häätämistä. Joukko tuskin tulee olemaan kovin äänekäs ja vaikuttava koska mikään muu sakki kuin vihervasurit ei ole yhtä huono myöntämään olleensa väärässä vaikka asia väännettäisiin rautakangesta! 

Persujen lähitulevaisuus riippuu siitä kuinka paljon Timo Soinin oma "Unelma" ministerin salkusta painaa kun Kokoomus ja Kepu haalivat Suomen täyteen halpatyövoimaa. Nyt persut ovat puolueena pahimmassa kriisissä ikinä kun Soini elää unelmaansa vaikka Halla-aho neuvoo omista lähtökohdistaan miten maahanmuuttokriisi pitäisi hoitaa järkevästi. Halla-aho tuskin näkee näissä siirtolaisissa juurikaan potentiaalia mihinkään työhön, mutta Jussi ei olekaan ajatellut suunnitelmaan sisältyvää kannustinloukkujen purkamista, joka lopettaa loisimisen yhteisillä rahoilla. Nälkä pistää laiskankin liikkeeseen ja on paras mauste paskalle aamupuurolle.

Elinkeinoelämän suunnitelmassa on vain heikko kohta, jonka riskejä miettiessä täytyy toivoa, että ovat laskeneet oikein. Kansa nimittäin ottaa lain omiin käsiin kun mitta täyttyy maahanmuuttajien rikastettua Suomea tarpeeksi ja täysin vastakkaisten kulttuurien pakkoaviolitosta rakennettu ruutitynnyri räjähtää. Syntyy suuria mellakoita, joihin on pakko olla joku suunnitelma, koska järjestystä ei pidetä enää "kumipuun oksaa" heiluttamalla, ei edes kumiluodeilla. 

Kaikkein pahempia skenaarioita tässä muslimi-invaasiossa ei huvita edes miettiä koska samalla tulee ajatelleeksi omaa tarhaikäistä tytärtä ja hänen tulevaisuutta maassa, joka olisi voitu pelastaa jos olisi ollut tarpeeksi kansalaistottelemattomuutta. Seuraaviin vaaleihin on liikaa aikaa, jolloin tämä maa on pilattu peruuttamattomasti, jos nykyralli rajoillamme jatkuu vuodenkin.

Jos ja kun nämä kauhukuvat toteutuvat, muistakaa olla kiitollisia näille hyödyllisille idiooteille, koska heillä "Oli unelma"!  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Bergströmistä ei ole profiilitietoja, ei edes kuvaa.

Tällainen käsitys hänellä on maailmasta: "Kokoomus ja Kepu haalivat Suomen täyteen halpatyövoimaa". "Kaikkein pahempia skenaarioita tässä muslimi-invaasiossa ei huvita edes miettiä".

Luulisi nyt kehtaavan naamansa näyttää, kun noin varma käsitys tilanteesta on.

Mika Bergström

Loin blogini tänään koneelta, jossa ei satu olemaan valokuvia itsestäni. Lisään kuvan asap, mutta pysytään mieluummin aiheessa.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Toinen havaitsemani seikka on blokkien syntyminen aidosti oik/vas. Vittuilun ja jankkaamisen määrä esim eduskunnassa ei voi olla jättämättä arpea seuraavia vaaleja ajatellen. Kristilliset ja RKP haluavat SSS:n pariin ja se näkyi äskeisessä äänestyksessä ( kaikki KD;n ja puolet Rkp:n) äänesti "oppositiota" vastaan.
Puheenjoht. Hagöund irtautui aika nopeasti, ymmärtäen jujun ja tulevaisuuteen katsoen. Niinistö ei ymmärrä tilannetta ja ne kaksi muuta puupäätä, ei voi odottaakaan mitään. Ideologisesta näkökannasta, vasemmistoon ajautuu se heikompi aines, jolla ei ole mahdollisuutta dynaamisissa puolueissa.
Tämä hallitus istuu kauden loppuun ja todennäköisesti saatuaan joitakin hankkeita läpi nyt esillä olevista, ei tarvita montaa kierrosta tulevissa neuvotteluissa. Hupaisaa tule e olemaan noiden kolmen puupään höpötykset siitä, miksi me olisimme varteenotettava kumppani hallitukseen.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Rennosti heitetty kovasta aiheesta. Diggasin.

Jacques Attali, eräs rahamafian juoksupoika ja yhdeksi EU-arkkitehdiksi mainittu visionäristi kirjoitti joskus 80-luvulla tulevaisuuden Euroopasta blokkina yhdessä Afrkan kanssa, Amerikan etupiiriin kuuluvana. Nyt näemme suunnitelman realisoituivan silmiemme edessä. Maantieetellisesti tuo Eurooppa-Afrikka-akseli on helppo ymmärtää, mutta miten ajattelematonta on sotkea täysin erilaisessa henkisessä kehitysvaiheessa olevat kulttuurit toisiinsa.

Joo, kyllä kyse on liian kalliin, vaativan ja erityisesti liian tiedostavan keskiluokan vapauden ja invidualismin illuusiosta. Se tukahdutetaan rahan orjiksi massamaahanmuutolla alueilta, jossa henkinen taso on alistuminen. Allahu akbar-tyyliin.

P.S. Ja mitä tulee naamataulun näyyttämiseen (viittaan Vuorelan kommenttin) mielestäni avoimimmat kommentit tulevat naamattomilta ja nimettömiltä, sitä vartenhan some on olemassa, että voi inkognito keskustella verkossa, mutta kun kontrollifriikit vaativat kontrollia kaikkialle.

Joka tapauksessa. kiitos että kirjoitit ja sait hymyilemään, tosin haikeasti, menneelle unelmalle vapaasta kansasta.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Jälkikirjoituksesi paikka ei ole tällä blogialustalla, koska sääntö on selvä:

"Osallistuminen keskusteluun Uuden Suomen palveluissa edellyttää oman nimen ja tunnistettavan kasvokuvan käyttöä.

Tämä linjaus on tehty, koska uskomme fiksuun keskusteluun yhteiskunnasta, politiikasta ja kulttuurin sekä vapaa-ajan aiheista. Harva asia on sellainen, jota ei voisi sanoa ilman, että seisoo sanojensa takana omalla nimellään ja kuvallaan."

Hommalaisilla ja muilla anonyymeillä someintoilijoilla on vähemmän vakavaa keskustelutilaa verkko väärällään. Tätä ei tulla valtaamaan.

Tämä ei siis ole kommentti omalla nimellään esiintyvälle Bergströmille.

Mika Bergström

Minusta olisi myös mielenkiintoista jos joku selittäisi miksi mielipiteet esimerkiksi muslimeista jakaantuvat niin kuin ne jakaantuvat?

Tarkoitan sitä, että muslimimaahanmuuttajien kannatus kantaväestössä on suurinta vasemmistolaisten ja vihreiden keskuudessa kun vastustajien prototyyppi on keski-ikäinen, konservatiivi mies, joka äänestää konservatiivista puoluetta, kuten Perussuomalaisia.

Kaikkia tunnettuja faktoja vastaan tuntuu hullulta varsinkin vihervasemmiston ajatusmaailma. Mielestäni muslimien arvomaailma poikkeaa kaikesta siitä mitä he peräänkuuluttavat; rasismin vastustus ja tasa-arvo, naisten ja lasten oikeudet, seksuaalivähemmistöjen oikeudet, siis ennen kaikkea ihmisoikeudet.

Muslimien maailmankatsomuksessa, kuten myös käytännön elämässä, kaikki edellä mainitut arvot on ennemmin rikos.
Länsi-ihmisen silmin (paitsi ns. suvakin) musliminainen on toisen luokan kansalainen, oikeammin miehen omaisuutta ja miehellä voi olla mainittuja omaisuuseriä jopa neljä kappaletta, lapsimorsiamet on tätä päivää, maaseudulla tyttöjen sukuelinten silpominen on yleistä, tyttöjen koulutus on toisarvoinen asia, homoilu johtaa kuolemantuomioon jne. Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta kohta usarin väki bannaa minut ikävien tosiasioiden esiintuomisesta.

En osaa ymmärtää miten vihervasurit onnistuvat selittämään, varsinkin itselleen, tälläisen kulttuurin puolustamisen?? Eikä vain siksi, että heidät tuomittaisiin ensimmäiseksi kyseisissä kulttuureissa vaan ihan ihmisoikeusnäkökulmasta. Montako mielenosoitusta tai julistusta olet nähnyt Dan Koivulaakson opetuslapsineen tehneen em. asioiden vastustamiseksi? Minne katoaa vasemmistolaisen ylevät arvot kun puhutaan muslimien tavoista?
Olen kerran kysynyt asiasta suvaitsevaiselta kaveriltani, joka on ahkera ilmaisemaan mielipiteensä somessa. Vastaus oli niin jakomielinen, että kuulin tai luulin jossain vaiheessa puhuttavan vaaleanpunaisista elefanteista marssimassa kulttuurien aarreaitassa..

Konservatiiveja taas ei näiden ikivanhojen perinteiden luulisi niin paljon liikuttavan, mutta juuri HE pitävät asiasta suurinta meteliä!

Aika nurinkurista, eikö?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Mitä ylipäänsä on "muslimimaahanmuuttajien kannatus"? Onko olemassa jokin kansanäänestysmekanismi siitä, miten suhtaudutaan kuhunkin rajalle ilmaantuvaan turistiin, pakolaiseen tai työnhakijaan?

Mika Bergström Vastaus kommenttiin #7

"Muslimimaahanmuuttajien kannatusta" on Ruotsista Haaparannan kautta maahan saapuvien siirtolaisten toivottaminen tervetulleeksi. Hehän ovat kaikki muslimeja.

Jos käsitin kysymyksesi oikein kansanäänestysmekanismista niin minusta tuntuu, että sinä olet käsittänyt väärin puheenaiheen. Työnhakijoista ja turisteista sanan varsinaisssa merkityksessä ei ole ollut missään vaiheessa kyse.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #8

Turvapaikan hakeminen on yksilön ehdoton oikeus. Ihan sama, mitä kukin suomalainen "kannattaa", kun yksilö on rajalle päässyt. Turvapaikan s a a m i n e n on sitten toinen juttu, mutta ei sekään ole äänestysasia, vaan kuivan viranomaistutkimuksen tulos.

Juha Oikarinen

Turvapaikan hakeminen on yksilön ehdoton oikeus. Ihan sama, mitä kukin suomalainen "kannattaa", kun yksilö on rajalle päässyt.
Kyllä on mielestäni viimeisenpäälle pökerö laki. Mutta mie olenkin vain ihminen ja tämän lain on ilmeiseti säätänyt joku Jumala . Sillä kait sillä muuten olis merkitystä mitä mieltä suomalaiset on meitä suomalaisia koskevasta laista. Yleensähän itsenäinen kansa säätää itse omat lait.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kansainvälinen oikeus ei ole ihan tuore keksintö. Tiedän kyllä, että jotkut turhautuneet haluaisivat eroon monista kansainvälisistä järjestöistä ja sopimuksista, mutta Yhdistyneistä kansakunnista eroaminen olisi ehkä vähän turha kova juttu teillekin.

Mika Bergström

Äläs nyt hötkyile Nalle, mennään askel kerrallaan! Nyt reservaattiin tulee porukkaa ovista ja ikkunoista ihan vasemmiston tukemana. Käydään sen yleissitovuuden kimppuun kun tiedetään suurin piirtein reservin koko.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-144412975506...

Toimituksen poiminnat